Noua echipă administrativă din Năvodari

0
1227
Investire Chelaru

Investire ChelaruMoment important astăzi la Năvodari! În prezența autorităților centrale, a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Năvodari și validarea primarului ales, Florin Chelaru.

Ceremonia de investire a noului Consiliu Local Năvodari a început într-un cadru festiv prin ascultarea imnului de stat al României.

La ședința de constituire au fost prezenți și preoții din localitate care au dorit să fie alături de noul edil și de echipa sa.

Reprezentantul  Guvernului în teritoriu, Ersun Anefi,  prezent la ședință, a oficiat toate procedurile legale pentru ca primarul să poată conduce orașul în deplină legalitate.

Noul edil, Florin Chelaru, a ținut să transmită un mesaj de colaborare și unitate în beneficiul locuitorilor din Năvodari și să îi asigure pe alegători că noile proiecte vor sta la baza dezvoltării comunității din Năvodari.

Și cum legea administrației locale impune și un viceprimar, acest post a fost ocupat de către Mară Liliana, ea fiind singura propunere pentru ocuparea funcției.

Noul Consiliu Local este format din 19 reprezentanți : 10 din partea PSD, 5 PNL, 2 consilieri PMP și câte unul de la ALDE și Partidul Romania Unită.

VEZI VIDEO