Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru: ”Radiologia a devenit funcțională în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari”. Anunțul SCJU Constanța

0
2883

Radiologia funcționează la Centrul de Sănătate Năvodari. Vă anunț că după 2 ani de acreditări, autorizări și birocrație specifică, Radiologia a devenit funcțională în cadrul Centrului de Sănătate Năvodari! Pacienții beneficiază deja de radiografii și alte investigații imagistice necesare! Avem cea mai modernă aparatură de radiologie Siemens, adusă la Năvodari cu ajutorul Rompetrol! Potrivit Spitalului Județean Constanța (instituția care asigură și coordonează funcționarea Centrului), momentan, investigaţiile radiologice sunt gratuite pentru pacienţii din UPU, fiind o chestiune de timp până când acest serviciu medical va fi gratuit pentru toţi pacienţii asiguraţi. Cei care nu reprezintă urgenţe medicale, pot beneficia de aceste investigaţii contra cost (65 lei), în baza trimiterii de la medicul de familie sau medic specialist!”, a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina de Facebook.

Mulțumim partenerului nostru Rompetrol – KMG International pentru sprijinul necondiționat în dotarea Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari cu aparatură modernă, de ultimă generație! Ne bucurăm că, alături de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta și Consiliul Judeţean Constanţa, reușim să atingem obiectivul nostru major: transformarea Centrului de Sănătate Multifuncțional într-o structură medicală performantă care să ajute cu adevărat locuitorii orașului Năvodari!

Redăm mai jos anunțul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța:

”Ne face mare plăcere să vă anunţăm că, din această săptămână, venim în sprijinul pacienţilor cu noi servicii medicale, disponibile în cadrul Centrului Multifuncţional de Sănătate Năvodari, secţie exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Recent adăugate în structura Spitalului Judeţean Constanta si dotate cu aparatură de ultimă generaţie, cu sprijinul exclusiv al Rompetrol KMG International, cabinetele de Obstetrică Ginecologie şi de Radiologie şi-au primit deja primii pacienţi!

Medicul ginecolog Liliana Steriu oferă consultaţii, zilnic, de luni până vineri, între orele 13.00-16.00. Pacientele pot beneficia, gratuit, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, de consultatii şi investigaţii medicale complexe, cu importanţă diagnostică majoră (ecografie şi colposcopie).

Tot din această săptămână, medicul radiolog Alexandru Gavrilă efectuează radiografii zilnic, de luni până vineri, între orele 07.30-13.30. Momentan, investigaţiile radiologice sunt gratuite pentru pacienţii din UPU, fiind o chestiune de timp până când acest serviciu medical va fi gratuit pentru toţi pacienţii asiguraţi. Cei care nu reprezintă urgenţe medicale, pot beneficia de aceste investigaţii contra cost, în baza unei programări.

In plus, în cadrul acestui centru pot fi efectuate investigaţii medicale complexe, având în vedere faptul că Laboratorul de Analize Medicale dispune de aparatură de microbiologie și imunologie de înaltă performanţă, achizitionate tot cu sprijinul Rompetrol.

Iar vestile bune nu se opresc aici. De la 1 noiembrie, medicul ortoped George Nemeleac va oferi consultaţii în cadrul cabinetului Ortopedie-Traumatologie.

Informatii despre programul medicilor, toate serviciile oferite precum şi modalitati de programare, găsiţi pe site-ul https://www.spitalulconstanta.ro/, la rubrica CENTRUL MULTIFUNCŢIONAL DE SĂNĂTATE NĂVODARI.

Mulţumim, Rompetrol – KMG International, pentru implicarea activă în dezvoltarea capacităţii medicale! Ne bucuram că în această formulă, alături de autoritatile locale si judetene, reusim sa aducem mai aproape de pacienti, servicii medicale diversificate si de performanţă!”.