Proiecte aprobate la Năvodari

0
1467
Sedinta CL Navodari

Sedinta CL NavodariCele 19 proiecte de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Năvodari au fost votate în unanimitate de consilierii locali. Printre proiecte s-a numărat și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al orașului Năvodari pe anul 2015.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local a fost și proiectul cu privire la aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul primariei Năvodari pentru anul 2015, dar și proiectul de hotărâre pentru aprobarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului privat al orașului.

 

În plus, consilierii locali au aprobat două proiecte de hotărâre cu privire la acordarea unor despăgubiri cetățenilor orașului Năvodari.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost și alte proiecte de hotărâre, cu privire la darea în folosință gratuită a unui teren de 10 mp, către SC Enel Distributie Dobrogea SA pentru amplasarea și funcționarea capacității energetice de utilitate publică, dar și proiectul de hotărâre cu privire la desemnarea reprezentanților Consiliului Local Năvodari în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din Năvodari.

VEZI VIDEO