Proiectul european ”Silistra – Ecofriendly – Viable – Electrical – Navodari Transport”, la final. Viceprimarul orașului Silistra: ”Ne dorim noi parteneriate cu orașul Năvodari”

0
879

Primăria Orașului Năvodari a găzduit, astăzi, evenimentul de închidere a proiectului european ”Silistra – Ecofriendly – Viable – Electrical – Navodari Transport”, derulat în parteneriat cu Primăria Orașului Silistra (Bulgaria). La conferința de la Centrul de Afaceri Năvodari a participat viceprimarul orașului Silistra, domnul Tihomir Borachev, directorul Direcției Achiziții Publice-Management Programe-Fonduri Europene-Administrativ din cadrul Primăriei Orașului Năvodari, Adrian Constantin, specialiști și persoane implicate în domeniu.

Sperăm ca această investiție să fie utilă locuitorilor din Silistra și Năvodari. Suntem onorați că am avut partener în acest proiect – ca lider de proiect – orașul Năvodari și ne dorim ca pe viitor să dezvoltăm noi parteneriate cu Primăria Orașului Năvodari”, a declarat viceprimarul orașului Silistra, Tihomir Borachev.

”Mulțumesc partenerilor bulgari pentru sprijinul oferit și, mai ales, pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Am avut parte de o comunicare foarte bună cu echipa Primăriei Orașului Silistra. Orașul Năvodari a avut parte de un constructor foarte bun în acest proiect, care a terminat treaba în termen; drumul spre Corbu și Platforma Industrială Midia-Năvodari a fost finalizat de mai bine de un an. Următorul pas pentru un transport durabil și ecologic în orașul nostru îl facem cu proiectul european pe mobilitate urbană”, a subliniat Adrian Constantin, directorul Direcției Achiziții Publice-Management Programe-Fonduri Europene-Administrativ din cadrul Primăriei Orașului Năvodari.

Proiectul “Silistra – Ecofriendly – Viable – Electrical – Navodari Transport” a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională în cadrul Programului Intereg V-A România – Bulgaria (valoarea contribuției UE 6.712.218,62 euro). Investiția a prevăzut reabilitarea drumului spre Corbu și Platforma Industrială Midia-Năvodari (3840 ml) – drum ce s-a reabilitat și modernizat pe 4 benzi, achiziționarea și montarea a 36 stații de autobuz moderne, amenajarea a 7020 ml piste de biciclete.