Participare numeroasă la Ediția a V-a a Crosului Năvodariului

0
1092

Numeroși copii și adulți, sportivi de performanță sau amatori, au participat duminică dimineață la Crosul Năvodariului, competiție ce ne dorim să devină de tradiție.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu Clubul Sportiv Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Decathlon, Family Runners Navodari, JT Water Sports, Aly Gym Fitness.

”Bravo, copii, felicitări tuturor celor care au participat la Crosul Năvodariului! Un mod minunat de a ne reîntâlni cu toții, iubitori ai sportului și ai mișcării, alături de prieteni dragi! Clubul Sportiv Năvodari reușește să ne aducă aproape, crescând în același timp campioni și viitoare generații de învingători!”, a transmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina de Facebook.

La final, participanții au fost răsplătiți cu diplome, cupe, medalii, articole sportive și alte premii surpriză.

Crosul Năvodariului s-a desfășurat în prezența primarului Florin Chelaru, viceprimarului Costel Dumitrașcu, secretarului de stat în Ministerul Sportului Thomas Moldovan și a directorului DJST Constanța, Florina Cristache.