RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR. Continuă înscrierile recenzorilor de teren

0
1302

Persoanele interesate se pot alătura în continuare echipei recenzorilor de teren, care vor colecta datele Recensământului începând cu data de 16 mai a.c.

În total, 48 de recenzori vor colecta datele, prin interviuri față în față, în gospodăriile din orașul Năvodari. Timp de două luni, până în data de 17 iulie a.c., recenzorii își vor desfășura activitatea după un program flexibil. Astfel că și persoanele care sunt angajate se pot înscrie ca recenzori de teren.

Modalitatea de înscriere a recenzorilor este simplă. Se completează chestionarul disponibil online: https://forms.gle/a76tXwmoh2MM3y6MA

Selecția persoanelor, instruirea și evaluarea, sunt realizate de către Direcția Județeană de Statistică Constanta, prin Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului.

Informații suplimentare despre MODALITATEA DE CONTRACTARE și PLATA RECENZORILOR sunt disponibile pe site-ul oficial https://www.recensamantromania.ro/, în articolul ”CUM DEVIN RECENZOR” și pe site-ul nostru, în secțiunea De interes public”/Recensământ 2021.