2 februarie, Ziua Internațională a Cititului Împreună. Zi de poveste pentru seniorii de la Centrul de Zi

0
1392

Seniorii de la Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială au petrecut ‘o zi de poveste’ alături de echipa Casei de Cultură și Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari, cu ocazia Zilei Internaționale a Cititului Împreună.

După un tur printre rafturile Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari, seniorii s-au așezat la citit împreună, au recitat poezii și au împărtășit povești de viață, inclusiv despre Năvodariul de altă dată: satul de pescari de la țărm de mare, Carachioi.

Le-au fost alături poete și scriitoare dobrogene îndrăgite, care au recitat din propriile creații: Vasilica Mitrea, presedintele Ligii Scriitorilor Dobrogeni, poet si scriitor, Ottilia Ardeleanu, poet si scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, Rodica Ripeanu, poet și scriitor, Director al Asociației Culturale ”Madame Poem”, Nastasica Popa, poet și scriitor, președinte ASCIOR, filiala Navodari.

La finalul activității, toți cei prezenți s-au bucurat de programul artistic susținut de interpreții Elena Chirică, Aurel Sava, Nicolae Pavel.