Rompetrol, alături de orașul Năvodari! Primarul Florin Chelaru, întâlnire cu o delegație KMG International/Rompetrol pentru dezvoltarea orașului Năvodari

0
2877

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a primit astăzi, la sediul Primăriei Orașului Năvodari, vizita unei delegații a KMG International/Rompetrol pentru a analiza acțiunile comune derulate în acest an și pentru a discuta planul de colaborare pe anul 2022. La întâlnire au participat din partea KMG International/Rompetrol: domnul Iskander Abdibaitov, Chief Corporate Development Officer, doamna Alua Amirova, Director Strategy & Corporate Affairs, doamna Costinela Drăgan, Sustainability Manager și domnul Cristian Darie, Corporate Affairs Manager.

”Sunt bucuros și deplin recunoscător pentru sprijinul acordat în acest an de Rompetrol pentru dezvoltarea orașului Năvodari. Rompetrol a investit peste 300.000 de dolari în 2021 pentru dotarea Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari cu aparatură medicală ultra-performantă: un echipament de radiologie digitală, care va fi montat în perioada imediat următoare, și aparatură medicală pentru compartimentele de imunologie și microbiologie din cadrul laboratorului de analize medicale. Odată cu punerea în funcțiune a acestor noi echipamente, calitatea serviciilor medicale oferite de Centrul de Sănătate Năvodari va crește considerabil, iar actul medical va fi cu mult mai eficient și accesibil.  

Am încredere că alături de partenerii noștri de la Rompetrol vom continua să implementăm noi proiecte importante pentru orașul Năvodari. Am discutat astăzi despre noi investiții în sănătate, amenajarea de noi spații verzi și locuri de joacă – cu precădere în zona de litoral a orașului, precum și despre oportunitatea derulării în parteneriat a unor activități culturale”, a declarat primarul Florin Chelaru.