Năvodari, un oraș mai verde

0
1056
plantare copaci Navodari

plantare copaci NavodariAșa a început ziua de luni pentru angajații primăriei. Zeci de plante din diferite soiuri, dar și copaci au fost plantați în orașul Năvodari. Mai exact, acestea au fost plantate în parcul de la Casa de Cultură, pe strada Constanței, la kilometrul 0, în fața Bisericilor „Buna Vestire”, „Sfânta Parascheva”, Catolică și Lipovenească.

De asemenea, au mai fost plantate și plante ornamentale, ca de exemplu iuca, care este o plantă care rezistă și iarna, oferind astfel puțină primăvară și în anotimpul rece. La

inițiativa primăriei Năvodari, lucrătorii de la Serviciul de Gospodăriei Comunală, au ascultat fiecare instrucțiune pentru ca totul să fie „ca la carte”.

 

Locuitorii orașului de la malul mării spun că aceste acțiuni sunt binevenite, mai ales că natura aduce întotdeauna oxigen, iar acest lucru este benefic pentru sănătate.

Anul acesta, cei care vor trece prin aceste zone, unde au fost plantate aceste minunății ale naturii, vor putea admira și câteva arcade pline cu trandafiri. Năvodari, un oraș colorat, un oraș mai verde!

VEZI VIDEO