Piața de Pește din Orașul Năvodari a găzduit un eveniment artistic și culinar

0
4324

Cea de-a doua ediție a Festivalului Peștelui s-a desfășurat între datele de 15-16 Iunie, zile cu motiv de sărbătoare pentru toți românii.

Pentru ca acest eveniment să prindă viață am beneficiat de suportul unei întregi comunități. În acest sens ținem să oferim mulțumirile noastre copiilor care au suportat căldura și au venit cu entuziasm la început de vacanță să întrețină atmosfera. Le mulțumim coordonatorilor care i-au antrenat și care au păstrat bucuria și zâmbetul copiilor pe tot parcursul evenimentului.

Ținem să ne oferim mulțumirile comunității lipovenești, oameni veseli care ne-au oferit culoare, tuturor artiștilor locali, le mulțumim restaurantelor și comercianților care au răspuns afirmativ invitației noastre de a lua parte la eveniment și nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, cetățeni frumoși care ați fost alături de noi, pentru că ne-ați susținut și ne-ați fost alături la eveniment. Menționăm că întregul program artistic s-a realizat pe bază de voluntariat.

Sperăm că acest festival a fost pe placul dumneavoastră și vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente găzduite la Piața de Pește.