Mulțumim năvodărenilor prezenți astăzi la acțiunea de donare! Directorul CRTS Constanța: ”Vom reveni la Năvodari la începutul lunii februarie 2022”

0
1355

Zeci de năvodăreni au ales, astăzi, să ofere o nouă șansă la viață pacienților care au nevoie de tratament transfuzional. 63 de persoane s-au prezentat, sâmbătă, la acțiunea de donare de sânge organizată de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria Orașului Năvodari, la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din Năvodari.

”Ne bucurăm foarte mult că am putut relua colecta mobilă la Năvodari, cu sprijinul reprezentanților Primăriei Orașului Năvodari. Acțiunea de donare de sânge s-a derulat bine, într-un spațiu potrivit și au răspuns invitației noastre 63 de persoane. Din cele 63 de persoane, au donat 51. Ne dorim ca locuitorii orașului Năvodari să răspundă și la viitoarele acțiuni, întrucât campania de colectă mobilă continuă. Vom reveni la Năvodari la începutul lunii februarie 2022. Multă sănătate și mulțumim tuturor celor care s-au prezentat la acțiunea de donare și echipei Primăriei Năvodari pentru această acțiune atât de bine organizată!”, a declarat doctorul Alina Mirella Dobrotă, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, prezentă sâmbătă la acțiunea de donare de sânge din orașul Năvodari.

Felicitări personalului medical pentru dedicare și profesionalism și mulțumim tuturor năvodărenilor donatori!