Primăria Năvodari

  • are o rată ridicată de absorție a fondurilor Europene
  • are o rată bună de implementare a proiectelor
  • are o rată mare de finalizare a proiectelor începute

Sănătate

Energie

Avansul demografic necesită și îmbunătățirea condițiilor de trai, iar un factor necesar în sporirea comfortului general este și îmbunătățirea calității aerului și a vieții prin crearea de noi spații verzi în oraș.

Misiunea noastră este crearea de 3 noi porțiuni extinse de spațiu verde în următorii 3 ani

Comfort

Performanță

Sporirea comfortului general este o necesitate, iar majorările prețului la energie din ultimii ani cam dau calculele peste cap cetățenilor. Pentru a veni în ajutorul lor, am demarat un proiect prin care administațiile de locatari pot aplica pentru subvenționarea lucrărilor de anvelopare a cădirilor lor.

Misiunea noastră este cât mai multe locuințe izolate termic în următorii 3 ani.

Turism

Accesibilitate

Orașul nostru a cunoscut și o importantă dezvoltarea pe partea de crearea de noi spații de cazare pentru turiști. Dar cu toții știm că plaja nu este singurul lucru care îi atrage pe turisti în ziua de azi, așa că trebuie să găsim o modalitate pentru a-i ține pe turiști interesați de stațiunea Mamaia Nord.

Misiunea noastră este crearea unui parc de miniaturi în zona taberei Năvodari unde locanicii și turiștii pot face un tur a tuturor atracțiilor turistice de pe mapamond imitate la o scară mică.

Infrastructură

Acces

Iarna anului 2016 ne-a arătat că suntem încă neputincioși împotriva naturii, dar unele lucruri țin de noi și suntem gata să le îmbunătățim. Aici întră și reabilitarea drumuli către Corbu, bucata care ține de interesul Năvodărenilor, adică până la pod.

Misiunea noastră este să reușim să creem o infrastructură modernă și la standarde europene.

Respect

Pasiune

Necesitatea înființării unei unități de îngrijire a persoanelor vârsnice apare odată cu dezvoltarea orașului Năvodari. Orașul Năvodari a cunoscut în ultimii 12 ani o ascensiune foarte rapidă atât din punct de vedere demografic cât și din punct de vedere al infrastructurii. Odată cu numărul ridicat de locuitori, s-a mărit și numărul persoanelor vârstnice.

Din respect pentru acestea vom facilita creearea unui centru de îngrijire a persoanelor vârstnice

Lărgirea și consolidare drumului de la Năvodari către Ovidiu

Aqualand Tabără

Sănătate

Centru Multifuncțional de Primiri Urgențe

Primăria Orașului Năvodari face eforturi mari pentru a construi sau amenaja și dota un spațiu care să deservească necesitatea unui centru de sănătate în Năvodari.

Misiunea noastră este să identificăm un centru multifuncțional cu 4 specializări de bază: cardilogie, ortopedie, prim ajutor, medicină generalăș foarte necesare atât cetățenilor orașului cât și turiștilor din perioada estivală.

Siguranță

Protecție

Cunoaștem foarte bine disputele generale pe problema intimității generale, dar mai cunoaștem și avantajele pe care modernizarea și extinderea sistemului de monitorizare video le poate aduce cetățenilor cinstiți. Venim în sprijinul acestor cetățeni și punem la dispoziția poliției locale o rețea extinsă de supraveghere video care are ca scop reducerea substanțială a criminalității și a infracționalității în orașul nostru.

Misiunea noastră este un oraș cu un grad ridicat de siguranță pentru cetățenii săi.

Infrastructură

Apă și Canalizare în Mamaia Sat și str Plopilor

Vom demara un parteneriat public privat împreună cu RAJA pentru dezvoltarea sau modernizarea rețelei de apă și canal în toată zona Unității Teritorial Administrative Năvodari. Mai exact în următorii 3 ani vom facilita societății RAJA SA accesul în domeniul public pentru lărgirea infrastructurii de apă și canal în Centru orașului, pe strada Plopilor și în cartierul Mamaia Sat.

Misiunea noastră este sporirea gradului de comfort al tuturor gospodăriilor din UAT Năvodari.

Accesibilitate

Litoral

Turismul este un important contribuitor la bugetul local, astfel facilitarea accesului turiștilor dar și a cetățenilor la plăjile de pe malul mării pot mări veniturile bugetului local pe termen scurt, mediu și lung, astfel este importanta dezvoltarea infrastructurii în zona turistică a orașului Năvodari.

Misiunea noastră este de a dezvolta durabil zona turistică a orașului Năvodari pentru a asigura un flux constant de turiști.

Extindere

Comfort

Comfortul este o necesitate în perioada actuală, iar extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale poate îmbunătăți gradul de comfort al tuturor gospodăriilor care pot beneficia de serviciile acestor societăți prin montarea de centrale individuale de încălzire, sau asigurarea unui flux constant de gaz la mașina de gătit fie ea aragaz sau cuptor.

Misiunea noastră este de a facilita societăților care distribuie gaze naturale să își extindă rețeaua de distribuție ușurându-le atât lor cât și beneficiarilor lor accesul la documentație și avize necesare.

Asfaltare străzi Năvodari

Infrastructură

Am făcut o prioritate din începerea și terminarea lucrărilor de asfaltare a străzii Câmpului, Parcarea H4, str T3, T5, T7, str Speranței, Str Hanului, etc.

Misiunea noastră este de a reuși să atragem cât mai multe fonduri structurale în următorii ani pentru ca nicio stradă să nu mai rămână neasfaltată.

Amenajarea de sensuri giratorii

Fluidizare

Infrastructura trebuie mereu adaptată nevoilor cetățenilor, iar in periplul nostru în a pune orașul năvodari pe harta turistică a României vom încerca să fluidizăm traficul din oraș prin înființarea a două noi sensuri giratorii care vor beneficia de o arhitectură modernă care se vor transforma chiar ele în scurt timp în atracții turistice.

Sensurile noi instalate vor fluidiza traficul dintre străzile Constanței+Nuferilor+Tineretului (foarte necesar) și Albinelor + Rândunelelor (foarte important).

Misiunea noastră este de a identifica noi intersecții în care traficul poate fi decongestionat prin instalarea sensurilor giratorii.